draft_beast_jkt_masterss

[DETAIL/INFO] BEAST – “BEAUTIFUL SHOW” IN JAKARTA, INDONESIA! 17TH MARCH 2012!


DATE:  17th March 2012
VENUE: JITEC, Mangga dua square,  Jakarta.

After a huge success bringing the sensational Korean boyband 2PM on november 2011, this year Marygops Studios will yet again be making the Korean boyband fanatics scream in hysteria. B2ST will be holding their world tour concepted as “The Beautiful Show“ where they will perform in 17 cities in 12 countries in Asia, Europe, Nort and South America.

BEAST or better known as B2ST will be performing and will absolutely electrify the whole of Indonesia. In a prestiged music festival in South Korea in December 2011 “KBS Music Festival“ B2ST won the “Song of the Year“ for their song “Fiction“.

“From surveys that we ask to all music enthusiasts in Indonesia through twitter, the most popular answer we received were fans asking us to have B2ST perform in Jakarta; and thus making it a strong foundation for us to finally bring B2ST here,“ states Peter Harjani, Project and Creative Director of Marygops Studios.

B2ST consists of 6 members: Yoon Doo-joon, Jang Hyun-seung, Yong Jun-hyung, Yang Yo-seob, Lee Gi-kwang, and Son Dong-woon. They are a talented bunch as their album “Fiction and Fact“ has been reviewed positively as it shows the group‘s talent and ability in music and also their voices that stunned Korea. “All the B2uty ( fans of B2ST ) can finally end their longing to see B2ST perform live in Jakarta, as they will be in-front of our eyes on the 17th of March 2012“ adds Shaane Harjani, Marygops Studios Managing Director.

Many of the achievements B2ST has received is well acknowledged, thus it is not surprising to hear that B2ST is one of the most crazed about K-POP boybands in the whole of Asia. In February 2011, they released a video clip and also a debut album in Japanese which both immedeately got them to reach number 2 in the Oricon weekly charts in Japan. This has made B2ST as the highest reaching non-Japanese, debut single artist, surpassing Bing Bang which reached number 3 on the Oricon charts.

“B2ST will bring us all their best hits and many more songs from their new album,“ says Neelam Vaswani the Marketing Director of Marygops Studios. Neelam adds that like many Korean artists, the stage act given to us by B2ST will not be any less spectacular and satisfaction guaranteed to all Indonesian B2UTY’s.

Tickets will be on sale at http://www.rajakarcis.com and http://www.tiket.com starting on the 11th February 2012

DIAMOND Rp. 1.750.000
GOLD Rp. 1.250.000
SILVER Rp. 700.000
BRONZE Rp. 500.000
FESTIVAL Rp. 850.000

Credits; Marygops Studios | Shared by; allysalvn@b2stindonesia
Please take out with full credits, include B2STIndonesia. ^^

About these ads

210 comments on “[DETAIL/INFO] BEAST – “BEAUTIFUL SHOW” IN JAKARTA, INDONESIA! 17TH MARCH 2012!

  1. diamondnya sih udah pasti numbered seat…cuman kita bakalan dapet privilege apa gitu nggak ya? mahal banget 1750, kurang cucuk kalau nggak sama ada fanmeet, fansigning atau dinner bareng gitu ._.

  2. @B2STIndonesia please help me to get the ticket pleaseeeeee, i want 2 seat for Bronze pleaseee.. cud u help us??
    sejauh ini, saya ga pernah berhasil beli tiket..
    and i really want this show so bad..

  3. bingung dh panggung nya tuh yg ada tulisan beautiful show nya? kalo gitu yg dapet festival paling depan dong? kok malah paling murah?

  4. ada yg dr bandung gaaa ><
    setauku kalo di rajakarcis pake bca ga harus transfer hari itu jg deh. dikasi bbrp waktu sampe expired. kalo ga dilunasin sampe waktu yg ditentukan, nanti pesanannya hangus trus nanti dijual lagi deh.. *kalo ga salah*

    ada yg dari bandung gaaa b2uty bareng dooongg^^

  5. mau ketemu ayang yoseob!!!!!!
    sama kakak gikwang
    mau liat paman junhyung
    prince arab dongwoon
    the charismatic leader doojoon
    and the sexy boy hyunseung >.< #kidding

  6. yaahhh ga bisa nonton sebulan lagi un itumah…padahal kan mau liat beast oppadeul :( yaudah deh b2ties lain yg mau nonton tolong kirimin salam ya buat beast oppadeul terutama yoseob oppa :) have a good time,chingu :D

  7. Mau share aja….

    PO Beautiful Show INA (17 Maret 2012) until 09 Maret 2012
    Ticket Detail

    Diamond : IDR 1.825.000
    Gold : IDR 1.325.000
    Silver : IDR 775.000
    Bronze : IDR 575.000
    Festival : IDR 425.000

    Deadline : 09 Maret 2012
    Pengambilan Ticket :H-1 ( 16 Maret 2012 @ FX dan hari H (17 Maret 2012) langsung at venue Jitec

    Info lebih lanjut bisa sms at 085288606582 / add pin BB at 28025048

  8. betapa sedih dan kecewanya saya, udah mendadak (eh ngga juga sih, cuma ngga nyangka aja jadi bulan maret), tiketnya mahal (ngga terjangkau kantong anak sma), venuenya jauh, besok seninnya ujian sekolah, ngga dapet izin ortu lagi -____-
    pengen banget liat padahal ><
    uweeeeeeeeeeeee :(

  9. min, kalo official goods nya itu dijual ga sih di tempat konsernya?
    pengen beli dari CUBEE cuma takut lama nyampe dan agak ribet :(
    btw, aku dapet tiket festivalnya :D

  10. ada yang dari bekasi khususnya bekasi timur?! kalau ada, barengan sama aku. ada yang mau bareng aku??!! hehehee… kebetulan aku sudah beli yang festival,, thanks~~

  11. Hmm..beda harga untuk yg festival dan diamond jauh sekali (dibandingkan dengan layout venue di Singapore, Pen A&B dan Cat.1 harganya sama).. Seharusnya kalau festival jadi bisa lebih dekat kan?? Tapi kenapa lebih murah jauh ya?? Sedangkan diamond mahal tapi kelihatannya jauh dari center stage, kemungkinan bisa lihat dari dekat pas encore aja.. Untuk yg di SG sudah beli Pen B, tapi untuk ini nggak tau mau beli yg mana.. :/ Oh iya, tiket bisa dibeli pakai kartu Mastercard yg tidak musti dari bank Indonesia kan?? Btw, apa untuk yg Indo akan ada merchandises sale juga? Maaf kalau bahasanya terlalu baku…bingung mau tulis bagaimana..;;; Tolong dijawab yah,, thanks :)) -Natasha-

    • Dan sejujurnya, mau yg festival takut juga, kayaknya resiko besar dan berbahaya? setelah lihat banyak kejadian2 kecelakaan karena fans berdesak2an.. :( Sementara security di Indonesia kurang bisa diharapkan.. :/

  12. Daripada itu… Masih banyak B2UTies dan B2STLies yang gak bisa datang ke Konsernya mereka berhubung jaraknya jauh banget karena melewati laut… Jadi… Apakah disiarkan secara langsung di acara TV? Supaya yang gak bisa nonton kesana tetep bisa nonton…
    =3=

  13. Pingback: Indonesian B2UTIES, Are Your Ready For The Beautiful Show? | Pop’inAsia

  14. guys kalo ada yang mau tuker tiket left sm right ksi tau g yah..g nyasar sendirian nih ke right fest.. tmn2 g pada di left :’(
    @xo_hee
    thanks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s